Verkoop Bouwgrond, Tarapoto, San Martin, Peru, Chazuta

Verkoop - Cod. 36785

  • Typologie: Bouwgrond
  • Gebied: 46000 m²
  • Getal kamers: 0
  • Verdieping: 0

Prachtige 4,5 hectare grond in het midden van de Peruaanse Amazone met een prachtige rivier grenzend aan en een uniek panoramisch uitzicht vanaf het bovenste plateau.

Het land ligt op 15 minuten lopen van de stad Chazuta, op een uur rijden van Tarapoto, op een uur vliegen van Lima. Chazuta is vooral beroemd om zijn ambachten (het erkende cultureel erfgoed van de Peruaanse natie in Wasichay de Chazuta in 2012) maar ook om zijn vele natuurlijke hulpbronnen (indrukwekkende watervallen, thermale baden), zijn chocolaatjes (de cultuur van cacao is de meerderheid) of zijn curanderos vegetariërs die medicinale planten behandelen en altijd een groter aantal toeristen aantrekken.

Het land omvat 1 hectare cacao, een halve hectare yuca, ongeveer 200 ananasplanten en mango, avocado, papaja onder andere fruitbomen, bloemen, geneeskrachtige planten, houtbomen enz.

Een zuivere en transparante waterbron gutst vanuit het midden van de grond om een stroom te vormen die in de rivier zal stromen.

Het land ligt op het pad van de zwavelhoudende thermale baden van ChazutaYacu, waardoor het een strategische plek is voor het toerisme (kleine bungalows om te slapen in de natuur, een sappbar met hangmatten om wandelaars te laten pauzeren als de zon opkomt, enz.). ).

Ideaal land voor een project in permacultuur, bouw van een ecologische residentie, rustplaats voor de bezoekers om diëten te maken.

AANTAL BEZOEKERS VOOR DEZE AANKONDIGING

Bezoekers onderverdeeld in land van herkomst

Wijziging tijdsinterval

Navraag doen naar dit object


Ad geplaatst door Private
Ik wil graag soortgelijke objecten per email ontvangen
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Wissen
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB