Verkoop Andere (Grond), puerto maldonado, Destroyed, Peru, Puerto Maldonado

Verkoop - Cod. 39217

  • Typologie: Andere (Grond)
  • Gebied: 100 m²
  • Getal kamers: 0
  • Verdieping: 0

Bent u op zoek naar een ontspannend nieuw thuis? Er is niets meer puurs en heilzaam voor uw gezondheid dan midden in de longen van de aarde te leven. De Amazone Jungle!

Misschien ben je op zoek naar een nieuwe vakantieplaats om je eigen te noemen of heb je een eigen idee van de mogelijkheden die een welvarend land je kan bieden.

Welke wens je ook hebt, het kan uitkomen midden in de Amazone-jungle, in het gebied van Puerto Maldonado. Dit is het minst aangeraakte, semi-ontwikkelde gebied van de jungle, met het grootste natuurreservaat in de hele Peruaanse Amazone.

Het land ligt ver genoeg van het kleine stadje, dus je voelt je echt midden in de jungle, maar toch dichtbij genoeg om je basisbehoeften te kopen wanneer dat nodig is. Met de basis van vers voedsel en heerlijke restaurants!

Ik bied je deze majestueuze sfeer plus meer.

Het kan donker worden in de jungle, maar we hebben al elektriciteit geïnstalleerd! Zonnepanelen zijn ook een mogelijkheid.

Zwemmen in de rivier Madre de Dios (moeder van God) is een avontuur, maar waarschijnlijk niet één dat je dagelijks wilt doen. Onder je prachtige land kun je zuiver water krijgen. Het enige dat nodig is, is het bouwen van een watertank en er stroomt kristalhelder water uit uw douche. Die is eenvoudig te installeren.

Bezorgd over het onbekende van de jungle. Maak je geen zorgen, we hebben beveiliging om ervoor te zorgen dat je ontspanning door niets wordt bedorven.

Iets vergeten in de kleine stad, u hoeft zich geen zorgen te maken. De hoofdweg naar de stad ligt net buiten het terrein. De kavel is ver genoeg in de jungle dat je geen auto's of motorfietsen hoort die je nog in de buurt storen.

Je kiest of je wilt dat je land een schone jungle of een wilde jungle is. We kunnen veel voor u opruimen, zodat u meteen kunt beginnen met het bouwen van uw huis. Stel je je droomhuis-oase voor!


Laten we het nu over details hebben ...

De prijs is $ 150 m²
De prijzen zijn $ 150.000 voor 1.000 m2
Een minimum van 1.000 m2 is vereist voor aankoop.
U kunt desgewenst meer kavels kopen.

Er is een totaal van 16.000 m²
Volgens de prijs van m² zou alles $ 2.400.000 kosten om alles te kopen. Als u besluit alles te kopen, kunnen we privé over een korting onderhandelen.

Als dit als een droom klinkt, neem dan de stappen om het te vervullen. We hebben maar één kans om de aarde te verkennen. En waarom niet een van de meest bloeiende plaatsen erop.

AANTAL BEZOEKERS VOOR DEZE AANKONDIGING

Bezoekers onderverdeeld in land van herkomst

Wijziging tijdsinterval

Navraag doen naar dit object


REALIGRO FREE ADVERT
Ik wil graag soortgelijke objecten per email ontvangen
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Wissen
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB